+31 6 27 000 498

buying at Smølclassics

PRIVACY / AVG:
Onze website is voorzien van een SSL-certificaat hetgeen betekent dat alle gegevens van en naar de website versleuteld, en dus veilig, worden verstuurd. De gegevens welke u op de contact-pagina invult zijn slechts nodig om uw aanvraag te kunnen beantwoorden. De gegevens welke u later verstrekt voor het afronden en leveren van een opdracht worden alleen dáárvoor gebruikt, niet gedeeld met anderen en niet langer dan wettelijk verplicht in een beveiligde omgeving bewaard. Door het aangaan van contact geeft u toestemming deze  gegevens te gebruiken waarbij wij verklaren dat al uw informatie vertrouwelijk en respectvol wordt behandeld. 

PRIJZEN
Alle op de website vermelde prijzen zijn in EURO, inclusief BTW maar exclusief verpakkings- en leveringskosten.

MARGEREGELING
SMØLCLASSICS handelt in gebruikte goederen welke, binnen de EU, vallen onder de margeregeling. Op onze facturen wordt dit altijd vermeld, de BTW wordt niet gespecificeerd en is (zakelijk) niet terug te vragen. Mocht u desondanks een factuur wensen mét aparte BTW dan wordt de prijs met dit bedrag verhoogd met 21% BTW.

RESERVEREN
U kunt een item reserveren, waarbij tijdsduur en kosten altijd in goed overleg worden vastgesteld. Ziet u op de website een “gereserveerd” product waarin u interesse heeft neem dan toch contact op, je weet maar nooit! 

KOPEN
Elke aankoop wordt gesloten na persoonlijk contact waarbij alleen noodzakelijke gegevens worden vastgelegd. Als alle details zijn besproken en u besluit om te kopen ontvangt u voor de levering een officiële factuur van uw aankoop waarin alle benodigde en relevante informatie omtrent uw aankoop en de betaling is vermeld.

BETALEN
Vooraf via internetbankieren of contant bij ophalen, let op: wij hebben geen pin-automaat. Als wij uw item moeten verzenden, dient u vooraf via internetbankieren of via een Ideal betaallink te hebben betaald. Eventuele kosten bij betalingen via internetbankieren uit het buitenland worden niet gedeeld maar zijn geheel voor uw rekening.
Vanwege door maatschappijen aan ons doorberekende commissie wordt de totaalprijs van uw factuur met 3% verhoogt als u wilt betalen met een Visa, Mastercard of American Express creditcard, gelieve dit aan te geven. 
Betalen via PayPal is uiteraard mogelijk, helaas moeten wij dan de totaalprijs met 5% verhogen.

GARANTIE
Op onze 2e hands items zit uiteraard geen fabrieksgarantie en vanwege de hoge leeftijd kunnen wij ook geen aanvullende garantie geven. Daarom kan SMØLCLASSICS geen aansprakelijkheid aanvaarden voor (vervolg)schade welke voortvloeit uit het gebruik of na doorverkoop van onze producten. Wij willen een eerlijk 
en fair dealer zijn, daarom mag u vertrouwen op onze expertise, ons vakmanschap en dat ons handelen steeds zorgvuldig zal zijn…onze missie is dat ú plezier beleeft aan úw investering en voor ons een ambassadeur wordt!

OPHALEN / LEVEREN
Vanwege de waarde van onze items heeft ophalen of persoonlijke levering de voorkeur. Ophalen in de smølroom kan zonder extra kosten, leveren door mij persoonlijk of via onze vaste koerier tegen een schappelijk tarief. 
Om de kosten laag te houden wordt door één persoon geleverd, bij zware e/o grote items is uw hulp daarom noodzakelijk! Kleine en daarvoor geschikte items kunnen ook via PostNL, DHL of FedEx worden verzonden. Internationaal transport van grote items is een verhaal apart: dat kan ''by air or by ocean'.... wij vragen altijd eerst offertes op bij onze logistieke partners. Na uw akkoord wordt uw item zeer deugdelijk en vakkundig verpakt! 

HUREN
Onze items kunnen gehuurd worden voor studio-en filmopnames, advertenties, styling in woonbladen, etalages of exposities. Wij vragen 5% van de verkoopwaarde als huur per week en een in overleg te bepalen borg.

ZOEKEN
Wij gaan graag speciaal voor u op zoek naar nét dat item dat al zo lang op uw verlanglijstje staat.

INKOOP
Wij zoeken altijd bijzondere meubels, lampen en collectors items. Heeft u een, bij ons passend, vintage product welke u om wat voor reden dan ook wilt verkopen neem dan contact met ons op, we komen er altijd uit.
design klassiekers om [van] te smøllen