0031 6 - 27 000 498

buying at SmØlclassics

PRIVACY / AVG:
Onze website is voorzien van een SSL-certificaat hetgeen betekent dat alle gegevens van en naar de website versleuteld, en dus veilig, worden verstuurd. De gegevens welke u op de contact-pagina invult zijn slechts nodig om uw aanvraag te kunnen beantwoorden. De gegevens welke u later verstrekt voor het afronden en leveren van een opdracht worden alleen dáárvoor gebruikt, niet gedeeld met anderen en niet langer dan wettelijk verplicht in een beveiligde omgeving bewaard. Door het aangaan van contact geeft u toestemming deze  gegevens te gebruiken waarbij wij verklaren dat al uw informatie vertrouwelijk en respectvol wordt behandeld. 

PRIJZEN
Alle op de website vermelde prijzen zijn in EURO, inclusief BTW maar exclusief verpakkings- en leveringskosten.

MARGEREGELING
SMØLCLASSICS handelt in gebruikte goederen welke, binnen de EU, vallen onder de margeregeling. Op onze facturen wordt dit altijd vermeld, de BTW wordt niet gespecificeerd en is (zakelijk) niet terug te vragen. Mocht u desondanks een factuur wensen mét aparte BTW dan wordt de prijs met dit bedrag verhoogd met 21% BTW.

RESERVEREN
U kunt een item reserveren, waarbij tijdsduur en kosten altijd in goed overleg worden vastgesteld. Ziet u op de website een “gereserveerd” product waarin u interesse heeft neem dan toch contact op, je weet maar nooit! 

KOPEN
Elke aankoop wordt gesloten na persoonlijk contact waarbij alleen noodzakelijke gegevens worden vastgelegd. Bij elke levering ontvangt u een factuur met alle benodigde en relevante informatie omtrent uw aankoop.

BETALEN
Na totstandkoming van de verkoop wordt ook betalingsmethode bepaalt: contant bij overdracht maar ’t liefst vooraf (eventueel gedeeltelijk) via internetbankieren. In de SMØLROOM is geen pin-apparaat aanwezig. Indien gewenst kunt u uw (online)aankoop ook via PayPal betalen. De vergoeding welke wij daarvoor aan PayPal moeten afdragen wordt rechtstreeks aan u doorberekent waardoor uw aankoop ca. 4% duurder wordt.  

GARANTIE
Op onze 2e hands items zit uiteraard geen fabrieksgarantie en vanwege de hoge leeftijd kunnen wij ook geen aanvullende garantie geven. Daarom kan SMØLCLASSICS geen aansprakelijkheid aanvaarden voor (vervolg)schade welke voortvloeit uit het gebruik of na doorverkoop van onze producten. Wij willen een eerlijk en fair dealer zijn, daarom mag u vertrouwen op onze expertise, ons vakmanschap en dat ons handelen steeds zorgvuldig zal zijn… ons belang is dat ú plezier beleeft aan úw investering en voor ons een ambassadeur wordt!

LEVEREN
Vanwege de omvang maar ook de waarde van onze items heeft persoonlijke levering de voorkeur. Dit kan door op halen in de smølroom zonder extra kosten of via onze vaste koerier tegen een schappelijk tarief. Kleine en daarvoor geschikte items kunnen ook via PostNL of GLS worden verzonden. Voor internationaal transport worden eerst offertes opgevraagd bij onze logistieke partners. Uiteraard worden al onze meubelen extreem deugdelijk en met verstand van zaken verpakt. Elke levering geschiedt in overleg met u.

HUREN
Onze items kunnen gehuurd worden voor studio-en filmopnames, advertenties, styling in woonbladen, etalages of exposities. Wij vragen 5% van de verkoopwaarde als huur per week en een in overleg te bepalen borg.

ZOEKEN
Wij gaan graag speciaal voor u op zoek naar nét dat item wat al zo lang op uw verlanglijstje staat.

INKOOP
Wij zoeken altijd bijzondere meubels, lampen en collectors items. Heeft u een, bij ons passend, vintage product welke u om wat voor reden dan ook wilt verkopen neem dan contact met ons op, we komen er altijd uit.
design klassiekers om [van] te smØllen