+31 6 27 000 498

about Smølclassics

DESIGNKLASSIEKERS
SMØLCLASSICS handelt in tweedehands designklassiekers uit de 'mid-century' periode. Iconische items, het liefst van eerste fabriek, het liefst zeldzaam en verzamelwaardig, maar altijd origineel: daarom kóópt u niet een masterpiece maar investeert 
u voor het leven....... OM VAN TE SMØLLEN DUS !

PERSOONLIJKE VERKOOP
SMØLCLASSICS is geen webwinkel maar een bedrijf met een website. Wij streven niet naar winkelwagen- maar naar persoonlijke verkoop. Het niveau van onze collectie léént zich daar ook alleen voor, want: 
HET SPØL VAN SMØL moet je zien én moet je voelen.

MOTIVATIE
Hoe mooi is het om ú enthousiast te zien worden. Hoe mooi is het ú blij te maken met de klassieker waar u al zo lang naar op zoek bent? Of met dat speciale object waar u nu plotseling tegen aan loopt? Dát is onze motivatie: ú de mooiste stukken te leveren van ontwerpers als Finn Juhl, Arne Jacobsen, Hans Wegner, Poul Kjaerholm, Poul Henningsen, Verner Panton en andere fantastische designers.
ORIGINEEL en EERLIJK
Al onze items zijn 100% origineel en authentiek en zonder verborgen gebreken…schoongemaakt, nagekeken en waar nodig gerepareerd. Juist omdat het hier echte vintage items betreft die al jaren gebruikt zijn kunnen aan de leeftijd gerelateerde gebruikssporen voorkomen, dat is normaal. Daarnaast: bij de echt oude stukken hoort ook een mooie “patina”. Het vertelt iets over de geschiedenis en maakt een item juist uniek en waardevoller. 

HERKOMST en SPECIFICATIES
Wij doen ons uiterste best alle informatie over een item te achterhalen. Dit wordt naar eer en geweten en
zo nauwkeurig mogelijk op de website vermeldt. Opvallende beschadigingen en onvolkomenheden worden aangegeven, het is echter onmogelijk alle details op foto te laten zien. Wilt u meer specifieke informatie of afbeeldingen, vraag er om, u kunt via de website contact opnemen of gewoon bellen.

SMØLROOM BEZOEKEN
Om verrassingen te voorkomen, maar ook om gewoon rond te lopen en te genieten, kunt u de smølroom bezoeken. Deze showroom, waar bijna al onze items staan opgesteld, wordt speciaal voor u geopend maar alléén op afspraak. In principe kan dat 24/7 hoewel tijdens kantooruren de voorkeur heeft. In goed overleg vinden we altijd wel een gelegenheid welke u en welke ons past. 

CONTACT
Als u mailt of de voice-mail inspreekt reageren wij zo snel mogelijk terug. Vanwege een inkoopreis of smølroombezoek kan dat niet altijd meteen.......we horen graag van u en u hoort gegarandeerd van ons!
design klassiekers om [van] te smøllen