0031 6 - 27 000 498

buying at SmØlclassics

PRIJZEN
Alle vermelde prijzen zijn in EURO, inclusief BTW maar exclusief leveringskosten.

MARGEREGELING
SMØLCLASSICS handelt in gebruikte goederen welke, binnen de EU, vallen onder de margeregeling. Op onze facturen wordt dit altijd vermeld. De BTW wordt derhalve niet gespecificeerd hetgeen voor particuliere klanten geen consequenties heeft. Voor zakelijke klanten geldt dat de BTW dus niet teruggevraagd kan worden. Mocht u desondanks een factuur wensen mét BTW specificatie dan zijn de vermelde prijzen exclusief BTW. Deze worden op de factuur gespecificeerd verhoogd met 21% BTW. 
Leveringen buiten de Europese Unie zijn altijd exclusief BTW, importrechten en vrachtkosten etc.

RESERVEREN
U kunt een item reserveren. De tijdsduur van een reservering geschiedt altijd in goed overleg. Ziet u op de website een “gereserveerd” product waarin u interesse heeft neem dan toch contact op. Mocht het item vrijkomen dan bent u de eerste die benaderd wordt.

KOPEN
Elke aankoop wordt gesloten na persoonlijk contact waarbij alle noodzakelijke gegevens worden vastgelegd. Bij elke levering ontvangt u een factuur met de benodigde en relevante informatie.

BETALEN
Na totstandkoming van de verkoop wordt de meest geëigende betalingsmethode bepaalt. Dit kan contant bij overdracht maar ’t liefst vooraf (eventueel gedeeltelijk) via internetbankieren. Internetbankieren in de smølroom is in principe mogelijk maar graag vooraf overleg. In de SMØLROOM is geen pinautomaat maar in Lochem zijn een aantal banken (ABNAMRO, RABO en SNS) waar gepind kan worden. Houd dan wel rekening met uw maximaal op te nemen geldbedrag. 
Bij SMØLCLASSICS kunt u uw (online) aankoop ook via PayPal betalen. De vergoeding welke wij daarvoor aan PayPal moeten afdragen wordt aan u doorberekent waardoor uw aankoop ca. 4% duurder wordt.  

GARANTIE
Op onze 2e hands items zit uiteraard geen fabrieksgarantie meer en vanwege de hoge leeftijd kunnen wij ook geen aanvullende garantie geven. Daarom kan SMØLCLASSICS geen aansprakelijkheid aanvaarden voor (vervolg) schade welke voortvloeit uit het gebruik of na doorverkoop van onze producten. Wij willen een eerlijk en fair dealer zijn, daarom mag u vertrouwen op onze expertise, ons vakmanschap en dat ons handelen steeds zorgvuldig zal zijn… het is voor ons van groot belang dat ú plezier beleeft aan úw investering.

LEVEREN
Vanwege de omvang maar ook de waarde van onze items heeft persoonlijke levering, eventueel via onze vaste koerier, de voorkeur. De website-prijzen zijn gebaseerd op door u op te halen in de smølroom. Voor thuisbezorging worden kosten in rekening gebracht welke in overleg met u bepaalt worden. Kleine en daarvoor geschikte items worden eventueel via POSTNL of GLS tegen kostprijs verzonden. Voor internationaal transport worden eerst offertes opgevraagd bij onze logistieke partners. Uiteraard worden al onze meubelen deugdelijk en met verstand van zaken verpakt en verzonden.

HUREN
Onze items kunnen gehuurd worden voor studio-en filmopnames, advertenties, styling in woonbladen, etalages of exposities. Wij vragen 5% van de verkoopwaarde als huur per week en een te bepalen borg.

ZOEKEN
Wij kunnen speciaal voor u op zoek gaan naar nét dat item wat al zo lang op uw verlanglijstje staat.

INKOOP
SMØLCLASSICS is altijd op zoek naar bijzondere (collectors) items. Heeft u een, bij ons passend, vintage product welke u, om wat voor reden dan ook, wilt verkopen neem dan contact met ons op.
design klassiekers om [van] te smØllen